Charlottehavens boliger

Ejendommen består af 178 lejligheder i forskellige størrelser. Alle oplysninger om størrelse, husleje, vand, varme, tv-udgift samt plantegninger er under ”Boligtyper”. Alle lejligheder er udlejet, og der er en lang venteliste. Ønsker du at komme i betragtning til en ledig lejlighed, skal du skrive dig op på vores venteliste. Hvis du ikke har modtaget tilbud om en lejlighed indenfor 3 år fra opskrivningstidspunktet, vil du automatisk blive slettet af ventelisten.

Alle lejligheder har store altaner og næsten alle stuelejligheder egen terrasse mod haveanlægget. Der er velindrettede spisekøkkener med en mindre udsigtsaltan. Der er mindst muligt gangareal i lejlighederne og flest mulige skydedøre for at undgå spildplads. De store lejligheder har alle 2 badeværelser, og til hver penthouselejlighed ud mod Strandboulevarden hører en tagterrasser med glashus og dejlig udsigt over Øresund og byen.

Under ejendommen er en stor aflukket parkeringskælder, hvor du mod betaling kan leje en parkeringsplads. Fra parkeringskælderen fører elevator op til etagerne i ejendommen. Der hører et kælderrum til hver lejlighed.